Maaike

“Creating happiness by connecting people”, dát is mijn passie.

Ik werk met koppels & partners rond belangrijke thema’s als communicatie, verbinding en omgaan met conflict. Ik werk niet als therapeut, maar wel als bemiddelaar, en zoek in  het hier en nu met partners samen of apart naar wat nodig is om anders in relatie te kunnen gaan, hun relatie te versterken, twijfels te kunnen loslaten,….

Daarnaast begeleid en ondersteun ik partners en koppels die scheiden met elke vraag die ze daarover hebben. Het is mijn grootste betrachting zoveel mogelijk koppels die beslissen uit elkaar te gaan te ondersteunen om via bemiddeling samen tot regelingen te komen. Lukt dat niet dan kan je bij mij terecht voor bemiddelingsgericht juridisch advies (online en persoonlijk), coaching bij gerechtelijke procedures, informatie om met conflict en emotie om te gaan,…..

In het bijzonder gaat mijn aandacht steeds uit naar kinderen, en is het mijn missie om bij te dragen aan een wereld met minder vechtscheidingen zodat kinderen niet lijden als ouders scheiden.

Die missie komt voort uit mijn vroegere jarenlange ervaring als advocaat, waardoor ik heb ervaren dat de oplossing voor conflicten niet (volledig) in de wet te vinden zijn en dat een rechter nooit elke nood kan beantwoorden. Zeker niet wanneer we willen kiezen voor geluk boven gelijk.

Ik geloof  dus in de kracht van mensen zelf om tot oplossingen te komen. Vandaar de logische keuze om de overstap van de advocatuur naar bemiddeling te maken in 2013.

Ik bemiddel nu met passie & respect voor ieder, én met kennis van het relationeel & juridisch kader van ouderschaps- en scheidingsregelingen. Ik betrek kinderen daarbij als nodig via samenwerking met collega’s door kindgesprekken.

Als ik iets voor jou of jullie kan betekenen, aarzel dan niet en stuur me gerust een mailtje: contact@maaikegoyens.be

Maaike