OUDERSCHAPSBEMIDDELING:

samen en volwaardig ouders blijven na scheiding

41879839_mlJullie kunnen scheiden als partners, maar blijven altijd samen ouders.

Vanuit mijn passie voor kinderen en mijn ervaring als advocaat en bemiddelaar heb ik me verdiept in de gevolgen van scheiding op kinderen en ouderschap na scheiding.

Via bemiddeling begeleid ik ouders die scheiden om tot een overeenkomst of ouderschapsplan te komen. Ook als ze het moeilijk eens geraken, als er conflict is of omstandigheden die het moeilijk maken om een akkoord te bereiken.

Uitgaande van wat voor kinderen belangrijk is, informeer ik jullie over de mogelijkheden. Bespreken we samen alle mogelijkheden, rekening houdend met jullie concrete situatie en je kind. 

Ik weet uit ervaring dat scheiden ingrijpend is, en dat je als ouder bezorgd bent om je kind en ook je eigen rol als mama of papa in de toekomst. Verder weet ik ook dat kinderen in de eerste plaats lijden onder conflict, en dat het heel belangrijk is aandacht te besteden aan hoe jullie als ex-partners toch samen ouders kunnen blijven.

Daarin wil ik jullie helpen, zodat jullie samen tot een ouderschapsregeling op maat kunnen komen. Die vertaal ik dan naar een juridisch correcte ouderschapsovereenkomst, waarin jullie de basis leggen voor een toekomst waarin je kind gelukkig kan zijn.

Wil je alvast het ebook “Ex-ouders bestaan niet” downloaden, dan kan dat hier.

Via deze link naar de website van Perspectieven vind je meer informatie over kinderen en scheiding.

Klik hier voor een afspraak.