juridisch advies4

Bij scheiding heb je nood aan informatie en advies. Over je rechten en plichten, over de juridische regelingen die nodig zijn, over je kind of je rol als ouder in de toekomst, ….

Ik koos voluit voor bemiddeling, maar mijn vroegere ervaring als advocaat in het familierecht gebruik ik om bemiddelingsgericht advies te verlenen.

Het is mijn overtuiging dat langdurige procedures niet tot echte oplossingen leiden, en dat de stap naar een advocaat altijd risico met zich meebrengt dat een vechtscheiding ontstaat. Daarom wil ik betaalbaar en laagdrempelig juridisch advies verlenen, zo dat je correct geïnformeerd bent én ook keuzes kan maken die niet onnodig tot escalatie van conflict leiden. 

Dat kan zowel online, als via persoonlijke gesprekken.

Klik hier voor een afspraak of surf naar de website van Perspectieven.